Livet er herleg!

bilde

Ei ny veke i huset er unnagjort med god hjelp frå foreldre, søsken, tanter og gode venner frå Bergen. No nærmar soverommet seg eit lag med måling, og arbeidet med å gjere kjøkkenet meir innbydande er i gong…

IMG_1347

IMG_1352

Jobben med det elektriske er i gang. Renate leiker hobbyelektriker sammen med han far og elsker å trekke «støt» som ho seie. Første nye bryter som fungerer er på plass og den måtte me sjølvsagt ha eit bilete av.

IMG_1332

Her prøver Renate seg på litt kvistlakking.. Ho anbefaler ikkje folk med nakkeskade å byrje i bygningsbransjen!

Sparkling til den store sølvmedalje…

_MG_7648

Eg har erfart at dårleg grunnarbeid er rota til frustrasjon utover i einkvar prosess. Sparkelarbeidet nærmar seg slutten på soverommet, men om det har vore godt nok utført, vil kun eit lag med grunning avsløre. Men alt i alt er  det nok bra for ein fersking innan sparkling…

Kva skulle me gjort utan gode vener?!

_MG_7609

Øystein monterer tak!

_MG_7613

Taket har fått seg eit lag grunning og eit lag måling etter god hjelp frå tante Kjellaug og mødrene våre. For nokre arbeidsjarn dei er! Øystein og Benedikte kom heilt frå Bergen for å hjelpe til med å få det på plass. Samstundes kom dei med sofaen vår og utemøblar til tunet vårt. Einaste som mangla var sola… På toppen av all godhet og kjærlighet hadde dei med seg middag til arbeidslaget! Sånne deilige mennesker er vanskelig å få takka nok!!

_MG_7616

Eg og Benedikte har kjøkkentjeneste!

IMG_1367

Etter at Regine har renska da for fett og gamal skit har kjøkkenet med den fantastiske grønfargen fått eit strøk grunning. Det ser plutselig ut som om det er nytt (!) Lækkert! Takk for hjelpa Benedikte!

Kvardagskunst

Til slutt i dette innlegget vil eg presentere eit lite arbeidskunstverk signert min kjære læremeister og pappa:

IMG_1364

Er det litt uskarpt burde du nok skaffe deg briller..

Previous

Ein kort oppdatering

Next

Frå tru til von!

7 Comments

 1. Jeg får skaffe meg noen briller jeg da.

 2. Gratulere med huset, ser dokk har mye jobb framfor dokke….sånn har me holdt på i 3 år nå (vårt hus er fra 1955), og det vil ingen ende ta….men det er gøy å se resultater, så håper på et før/etter innlegg etter hvert:) Lykke til videre:)

 3. Benedikte

  Takk for godt arbeidsfellesskap – bare så synd at vi ikke kunne strekke jobbetiden litt mer – eller korte inn reisetiden….
  Nå har vi fått klarhet i arbeidsfordelingen hos dere; Renate bestemmer hvordan det skal se ut og Espen sørger for at det blir sånn. Viktig begge deler : ) Satser på at det blir jul i stua!! – og kanskje et par andre rom..?

 4. Den arbeidsfordelinga har vel me for det meste gått etter også, så den er grei! Takk for hjelpa i helga! I går vart me ferdige med taket og sparklinga på soverommet. Det var DEILEG! No har me berre resten att…

 5. Jocke: Ja, da bør du nok det.. Men ikkje kjøp før du har hatt time hjå optiker! ..bare sånn for sikkerhets skyld!

  Cynthia: 2 år utgjer kanskje ikkje så masse, så då er ugangspunktet vårt ganske likt..! Holde dåke på ennå med første runde oppussing? Blir vel aldri heilt ferdig nå man har hus..
  Gleder meg til før/etter innlegg! Skal eg følge med på facebook eller har du hjemmeside?

  Benedikte: Eg får ikkje lov å gjer meir. Prøvde å hjelpe Espen med å ta opp resten av taket i går, men då blei han sur.. Dette skulle han klare sjølv for det er han som er mann!! hehehe
  Gleder oss til å invitere mamma og pappa frå Bergen på besøk når me har flytta inn i hjemmet vårt <3

  Espen: Elsker deg!!!

 6. Dette ser jo veldig bra ut!
  Går jo fort fremover! 🙂

 7. Christoffer: Fort og fort… Hadde ikkje gjort noko å vore ferdig no 😀

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén