Frå tru til von!

bilde-1

Er det eigentleg ein forskjell? Uanskvett har me nå gått frå å sei at me trur me kjem inn til jul til at me håpar skikkelig masse på å komma inn til jul! Ingen ska få sei noko anna enn at da iallefall går på fram!

Da viktigaste var å få hengt opp stjerno i vinduet, så var eg fornøyd! Stilfullt? Fekk tilogmed støt hos mannen så da blei lys..

_MG_7625

..nesten ferdig med sparklinga på soverommet vårt!

Neste prosjekt -Tak!

_MG_7621

_MG_7628

_MG_7634

Flinke mannen min!

_MG_7662

Da spire og gror i hagen vår langt ut i julemånaden! Da ser nå litt kaldt ut å stå der ute syns eg..

_MG_7666

_MG_7675

Rommet vårt har fått et strøk grunning! Gøy å sjå konturane av eit ferdig resultat!

_MG_7676

_MG_7677

_MG_7680

Så var da gjesterommet sin tur! Greit å iallefall få isolert det og lagt på fuktsperre før me flyttar inn.. Svigerfar og Espen har gjort plass til litt tjukkare lag med isolasjon på ytterveggane og pynta litt på centimetarane ellers.

bilde-4

bilde-3

Skumle Reinert hjelper oss med å isolere! Kjærkommen hjelp.. Tusen takk lillebror!!! Du er hjartans velkomen når som helst..! Eg ser du smiler og kosar deg.. hihi

bilde-2

_MG_7685

Gleder oss til å begynne å pakke opp denne haugen og sjå kva gåver me fekk til bryllaupet.. Har ei aning om at da gøyme seg mykje fint her!

Kos dykk med familie, venner, venting, og julakalender! Plutseleg er dagen her! Om da er nokon som vil sei «hei» til oss, så veit dykk kor me e!

Previous

Livet er herleg!

Next

Det durar og går!

10 Comments

 1. Synnøve

  oioioi…må si eg e imponert! d blir jo kjempe bra! Også så hjemmekoselig m julestjerne! Lykke til videre! vi kommer gjerne innom en gang vi kjører forbi…

 2. Birthe

  Ska sei! E visst møkje eg ikkje har fått me meg her: «Popp-popp» så e d trylla fram hus og heim i forbedra utgaver for kvar dag! Ser d e go dugnadsånd blant venner og familie:) Gler meg på dåkkas vegne:)

 3. Maria

  Så fint!! håper dere får flytte inn til jul…! Hadde jo vært romatisk.. heia, heia!

  http://www.youtube.com/watch?v=jvyCATSqcvI 🙂

 4. Dette ser lovende ut! Julestjerne og annen diverse pynt må jo til!

 5. Ragnhild

  Hei søtnosane mine! kor fint dokke bjynde å få det!! Åååh ej gler mej sånn til å fare på bryllupsreise til Kvalheims B&B i januar! it’s gonna be ab» fab» darling;)

  me snakkast i kveld– klar for julebord og ribbe; mmm! men først e det litt eksamensskriving mens Oskar og Torkild e på Flesland og hoppa:)

  suss på nasa

 6. Oi, oi! Oskar skal tidleg krøkast les eg 😀

 7. Ragnhild

  Tidleg krøkast den som god krok skal bli:)

 8. Ragnhild

  Heisann goingane!! kor det går med dokke? he sjikkelige abstinensa no; gler mej sånn til dokke kjeme!!!:) kor det går med juleforberedelsane? vi he pynta peparkakehus og bjynde å bli klar for et par fridaga:)

  kos dokke siste dagane før jul, so snakkast vi om ikkje so lenge!

  stor kos og klem

 9. Her har det gått i snømåking, måling av veggar og golv, julegåveinnkjøp og julekos! Gleder oss til å kome opp til Møre for å feire den store dagen dykkar på nyårsaftan – det vert knall (og kaldt?)!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén