Sånn går nu dagan…

Golvet er nesten ferdig

Nå er gulvet lagt ned igjen og me syns det vart kjempefint! Deilig å vite at det er isolert mellom etasjane. Når me nå ska ha gips på veggane på soveromma oppe er me byrja trikse med litt lekter. Greit om det er litt 60-60.. På det eine rommet er me snart i mål med det, så da er det gipsen sin tur. Her er litt av prosessen i bileter..

Gutten i royken

Godt å ha Kjell-Gunnar og Jens Tore heima!

Renate og Linnea

Renate og Linnea har gått seg ein tur for å sjå kva gutane drive med. Linnea hjelper til med det ho kan aller best; Spre godt humør og sjarmere!

Jens prover brannstigen

Jens måtte teste brannstigen. Funka fint den!! Blei faktisk fortalt at begge dei som bodde der før oss, på over 70 år, hadde testa den og hadde kommet seg ut vinduet og bort i stigen.

Jens heiser flagg

Testkanina vår ville også prøve flagget i flaggstanga – han og kjærasten Marita skulle jo tross alt feire bursdagen sin den dagen! Me syns da såg litt falma ut der me fant da i skapet, men da såg ikkje så aller verst ut der oppe i vinden!

Lys og Kjell

Tid for å pusse over gulvet. tungt, så Kjell og Espen måtte pusse på skift, men da blei veldig bra!

Ribbing

Så var det veggen sin tur!

To be continued!

Previous

Peiskos i Stavanger

Next

Go with the flow…

4 Comments

  1. Det er deileg å sjå at ting fell på plass, dog me har eit godt stykke igjen til me kan gå inn i eit meir eller mindre støvfritt hus med kvitmalte veggar og plettfritt golv… Det skal verta knall!

  2. ketil

    det er stilig å se hvordan alt går til. vi må ta oss en tur ut igjen til dere snart.

  3. Det må dykk gjere! Me har ikkje så altfor god overnattingsmoglegheitar før huset er meir eller mindre ferdig, men dagsturar er ein fin ting 😉

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén