Her kjem presentasjon av «staben» vår. For meir utfyllande informasjon om dei enkelte, slik som telefonnummer og slikt, logg inn ved hjelp av lenkja under med passordet i invitasjonen din. Her finn du også til dømes telefonnummer til brudeparets foreldre osb.

Forlovere

Regine Vik

img_7823Kven er vel meir egna til å vera eins forlovar enn den du har delt gleder og sorger med så langt tilbake du kan huske? Regine grein når ho blei født og det samme gjorde også Renate da Regine blei født. Renate kan ikkje huske at ho hverken før eller seinare har felt så mange tårer på ein gong som denne dagen. Mammo deira måtte reise til sykehuset for å ploppe Regine ut av magen og kunne ikkje vera heima på Renates treårsdag. Det var trist som treåring, men gløymt som 28! Regine er busatt på Stord sammen med mann og barn. Her jobber ho som hudpleiar. Renate er utruleg stolt av søstero si og glede seg til at dåke som ikkje har møtt ho før skal få bli kjent med ho denne dagen!

Kjell Gunnar Kvalheim Larsen

Kjell og Espen er som dei To Gode Naboane: For det fyrste har dei voks opp nesten vegg i vegg på Stord, for det andre kan dei finna på dei mest finurlege tinga. Det var ikkje vanskeleg for Espen å finne den rette forlovaren. Kjell takka ja til rolla som forlovar ganske umiddelbart, men vart litt nervøs då han kom på at han måtte halde tale. Dog, sidan denne karen er nevenyttig som få, og interiørsnekker av yrke, skal det nok ikkje verta noko problem for han å snekre saman ein god tale til brudgommen.

Toasties

Sissel Lovise Limstrand

SisselDenne dama skal gjere kva ho vil når ho vert 66. Før den tid skal ho, sammen med dama under, geleide rundt rekna 200 mennesker gjennom ein fantastisk dag på folkehøgskulen på Halsnøy. Du trenger ikkje bli sjokkert om Sissel tar litt av. Det er heilt normalt. Bare husk å le litt av ho for då blir ho glad!

Birthe Nes

Saman med Sissel skal Birthe hjelpe deg å få dagen til å gå som smurt. Birthe er det koseligste og mest fantete toastmasteremnet me kunne komme på. Det er bare å la seg sjarmere! Begge disse er håndplukket til jobben og me klare nesten ikkje venta på å sjå dei i aksjon!

Fotografar, video-, lys- og lydmenn

Sjurd Skutlaberg fotograf

Den av våre vener som sannsynligvis har mest peiling på- i tillegg til størst lidenskap for fotografering og slikt. Det er difor ikkje utan grunn han er valgt som hovudfotograf ein dag som denne. Ser du denne karen med fotokameraet oppe – ja, då må du smile til han.

Ruben Solvang fotograf

Også ein eneståande fotograf. Han kjem til å vere den som tek mange av dei andre bileta Sjurd rett og slett ikkje klarer å få tid til å ta i løpet av dagen… Under bryllupsfesten på quellen er det denne mannen som er sjefsfotograf!

Christoffer Leif Osland fotograf

Christoffer Leif Osland

Får aldri nok fotografer i et bryllaup – gjer me vell? Er iallefall kjekt å ha når alle fotografane i utgangspunktet er invitert i bryllaupet og skal få sjans til å vere gjest i tillegg! Brudeparet har sjølv erfart ved diverse anledninger at dette er to vidt forskjellige roller. Me har jo på mange måtar ein fordel som har ein vennegjeng som nesten føler seg utilpass om dei ikkje får hjelpe til. Christoffer er ein av dei som kan brukes til det aller meste og med rette kunne kalles potet! Denne gangen ville Christoffer vere fotograf, og me er deg evig takksam!

Shelton Stanislaus videomann

Shelton er tamil av utsjånad, men så norsk og bergensar på innsida at andre nordmenn og bergensere føler seg som asylsøkere og striler sammenligna. Shelton er ein sånn person alle blir glad i og aldri gløymer. Shelton er også meget dyktig innafor alt som har med TV, video og film å gjere og har dette som sitt levebrød i eget firma. Jepp, han er vår mann når det kjem til å forevige dagen på videotape!

Aleksander Steffensen videomann

Aleksander SteffensenShelton er trass sin dyktighet bare éin mann med to hender og eit hovud, og syns det er komplisert å vere to stader på same tid. Aleksander skal derfor utfylle alle Shelton sine dødsoner.  Kjært barn har mange navn sies det, og det stemmer spesielt godt i dette tilfellet! Er det nokon som spør etter nokon med eit navn du ikkje kjenner til er det sikkert Aleksander dei skal ha tak i. Alek er brudens tremenning, og da e stas for dei begge to! ..for Alek iallefall når han treng ein stad å overnatte, når han er i desperat behov for nokon å terge, eller når han skulle hatt skyss heim til mor. Alek er til brudens store begeistring, som dei fleste av hennes andre kompiser, også ein nerd av dimensjoner når det kjem til data, film/tv-produksjon osb.

Jan Egil Vestbø lydmann

Litt ordentlig lyd er gøy å ha ein slik dag, for kva er vel kjedeligare enn ein bryllaupsfest der det bare er dei aller næraste som høyrer kva som blir sagt? ..og kva er vel meir moro enn skikkelig lyd i høgtalarane når me skal spela og gaula og ha da kjekt frå scenen? Denne mannen kan få sauebreking til å høyres fint ut!

Ketil Solbu lydmann

Ketil SolbuKetil skal som Jan Egil sørga for at det skal vere mogleg for alle å få med seg kva som skjer til einkvar tid. Han har ansvar for at alt lydutstyr som trengs er på plass overalt når det trengs, og assistere Jan Egil når han treng eit kakestykke eller ein tur der du veit. Ingen stiller meir opp for vennene sine enn Ketil, og du veit ikkje alltid korleis du skal gjengjelde hans godhet. Få kan i tillegg kalles meir potet enn Ketil. Han kan litt om det meste og alt om resten! Om du skal ha tak i Ketil, men ikkje hugser kven du skal sjå etter kan du som ein ekte vaktmeister høyre etter han med alle nøklane på buksa. *glis*

Ronnie Tungland lysmann

Utan lys er det ikkje mange som ser oss. Ronnie er den som skal kaste lys over festlokala og få fram alle dei positive sidene man kan klare å finne i ein gymsal. Ronnie har også sitt eige lysfirma i hovedstaden vår på andre sida av fjellet. Hans motto er: «lamper er livet»

Joachim Tingvold Bildearkiveringssjef

n610442456_865138_8280I bryllaupet vårt har me lyst at du som har lyst å dele bilder med oss skal få gjere dette raskt og enkelt. Dvs denne mannen vil gjere det for dykk. Han kjem til å ha ein maskin ståande med kortlesar og forhåpentligvis alt anna utstyr som trengs for å arkivere bildene dine. Bildene vil bli lagra i mappe med ditt navn på. Dette for at me vil vita kven me har fått dei enkelte bildene av. Han er den største av dei største geekene og nerdene me kjenner, så han klarer nok denne oppgaven med glans. Om du tar han i å sitte å spele WOW under bryllaupsfesten, må du gi oss ein lyd. *smil*

Anna

Bente Johnsen Nicholas kakebaker

n776744195_1572837_5033liteDenne dama er allereie godt på veg med pynten som skal vera på bryllaupskaka. Å pynta kaker er hennar store lidenskap. Ho fortalte oss at ho hadde veldig lyst, men hadde aldri prøvd, å lage bryllaupskake. Me bestemte oss (utan betenkningstid) for å oppfylle draumen hennar! Me glede oss til å sjå resultatet!!

Karin Johnsen Wågen blomsterdekoratør

n773064058_1112892_6949-liteKarin er gravid i 8.månad nå, og på bryllaupsdatoen vår har ho ein liten bebis på litt over 2 mnd. Ho påstår likevel ho vil laga både brudebukett, kyrkje- og bordpynt i tillegg til anna som har med blomster å gjere til bryllaupet vårt. Tidlegare er ho headhunta av sjølvaste Finn Schøll, og det seier jo sitt. Me er deg evig takknemleg Karin!!

Ein liten digresjon: Alle gutter – Ronnie + Birthe og Bente er singel