Hei på du, Oline!

Det gjekk nok litt fortare enn nokon hadde trudd og håpa på, men Oline er no komen til verda og allereie vorten ein stor del av familen Kvalheim på Horneland. Dette til tross for at hennar fødselsvekt ikkje var meir enn halvannan Nugattiboks til samanlikning…

Vesle Oline var forløyst med keisersnitt på Haukeland sjukehus torsdag 24. juni kl 09.12 etter berre 28 veker i mammas mage – heile tre måneder for tidleg. Ho var 35 cm lang og vog berre 810 gram. Ho er med andre ord ganske så prematur, men sterkare enn ein okse! Etter nesten ei veke på Barneklinikken i Bergen har me vorten overflytta til Haugesund sjukehus kor me forventar å vere til ho kan få kome heim.

For kvar dag som går viser jenta vår gode teikn på at ho er frisk og rask, og ho har allereie passert fødselsvekta si med god margin! Me gledar oss vertfall til å få ho heim og til å kunne vise ho fram!

Previous

Tunet er klart for sommar og sol!

Next

Oline er TV-kjendis!

15 Comments

 1. Gleder meg til å leke med dukker, barbier og Mac 😀

 2. Trude

  For eit nydelig bilde av det «store» mirakelet:))) Helt nydelig <3 <3
  Gratulerer så masse Renate og Espen:) Stor klem fra Trude Stian og Tobias 🙂

 3. Gratulerer så mye, tok litt tid før nyheten kom frem til meg, men bedre sent enn aldri, sant?

  Håper alt står bra til med alle tre, gleder meg til å se dere igjen!

 4. Birthe

  Bittebitte små fingarne da:) Godt å sjå det går bra:) Ska ikkje sjå vekk ifrå at eg komme på besøk når eg e i heimtraktene mine…

  *kjærleik*

 5. Gratulerer (-:

  (Forøvrig; genial tittel — jeg føler meg beæret!)

 6. Anita

  Me glede oss masse med dåke!
  Ho har vore så masse med oss i tankana at ho e blitt ein stor del her i livet allerede!
  <3

 7. Jeanette

  Åhhhh…fantastisk. Klemmer fra Jeanette og Magnus med bårno 🙂

 8. Doreen

  Så glad dere har fått flyttet «hjem»! En utrolig liten Fighter dame dette da, nett som moren 🙂 Ønsker dere alle det beste!!! Store klemmer fra oss i Hillesvåg.

 9. Gratulera igjen Renate. eg gler meg sånn te å sjå da littla undere ditt. Ta vare på dg sjøl og familien. Gler meg te å komma på besøk:)

 10. silje sæbø

  håpa alt står bra te me vetlo 🙂 dåken e vertfall i gode hender i haugesund eg va på samme avdeling som dåken me minien min 🙂 va der i 1 veka å eg må sei eg savne dei så jobbe der 🙂 kos dåken kjempe masse. å eg gleda meg te eg får sjå nurke dåkes 🙂 klem

 11. Gratulerer så mye med jenta deres.. Jeg er sååå stolt, håper dere stor koser dere og at alt er vell.. Veldig gla i dere. Gleder meg til å se vidunderbarnet*
  Stor klem fra Miriam og Jonas

 12. Takkar for alle helsingar, og ber om orsak for seint svar/tilbakemelding! Det einaste me manglar for tida er Internettoppkobling…
  Oline veks stadig og nærmar seg fort ei vekt på to Nugattiboksar 🙂

 13. Anki

  Hei og gratulera til dåke alle. Så godt å høyra at alt går fint med vesle Oline. Når me var på nyfødt fekk eg sjå ei lita jente rett under kilo`en og då var eg fasinert over kor velutvikla ein er, til tross for størrelsen. Rett og slett heilt fantastisk. Får ho pustehjelp, eller er ho sterk nok til å pusta sjølv. Det er slitsomt å tilbringa så lang tid som du har foran deg på sjukehus, så ta kontakt om du treng ein dag/kveld med avkobling hos oss. Me bur jo i Haugesund. Masse lykke til vidare med heile familien og spesielt Oline…. Mvh. Anki :0)

 14. Liv

  Wow, Renate!! Det var en stor overraskelse og en stor mirakel! Takk Gud at hun er OK og såå sterk!…hadde ikke trodd noe annet som en jente av deg!;o) Gratulerer sååå mye og håper på å treffe dere snart!
  Stor klem fra meg, Liv:)

 15. mary liz

  Gratulerer så masse altså! Du er en tøff og modig dame! Dette har OLINE arvet fra deg (og Espen også selvfølgelig) Vi gleder oss med dere! Stå på! Vi gleder oss til å treffe dere neste gang:)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén