Vårtegn i hagen!

Våren er komt til Hornelandsvegen 23! Er det noko eg er spent på med huskjøpet vårt er det alt som kjem til å dukke opp i hagen utover våren og sumaren. Dei som budde her før oss hadde visstnok særs «grøne fingrar», og tanken gir meg ein smule prestasjonsangst.. Her er noko av det eg fant på oppdagelsesferden min i dag!

Previous

Knock, knock, anyone there?

Next

Tunet er klart for sommar og sol!

3 Comments

  1. Vakkert!

  2. Så jo virkelig flott ut dette!

  3. Liv Astrid

    Me og kjøpte hus med fin haje…nå 8 år itte kan ein kje så tegn itte an ikkje om ein leite eingong. Lure på grøne asfalt eg nå.
    Lykke te med hajen din Renate, håpe du e flinkare enn meg og hvis ikkje så e da jo greit at du teke bilde av alt dinna føsste sesongen;)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén