Ei lita oppdatering i vinterkulda

Renate i full sving med planleggjing!

Det er ikkje eit kva som helst år som såvidt har stabla seg på beina. Det er no nemleg under eit halvt år til Bryllaupet på idylliske Halsnøy!

Tenkte me skulle oppdatere dykk litt om kor me er i planlegginga; det er jo ei stund sidan lanseringa av denne sida. Me har omsider inngått avtale om våpenkvile når det gjeld den horribelt harde kampen om kven som skal få stå att på gjestelista. Her har me nytta elimineringsmetoden for det den er verdt. Er nok mange fleire enn dei som mottar invitasjon me har lyst å dela dagen med desverre. Invitasjonane er nå på god vei under kniven, så me håpar å få sendt dei ut i slutten av januar/byrjinga av februar. Spanande!

Me har også fått på plass mange av dei praktiske tinga me bør ha klare i god tid. Eksempel er bekreftelse på leige av lokaler, kyrkje og det som måtte fylgje med av centimetermåling av bord, gulv og stolar. Brudens mor har allereie rekna ut kor mange meter duk me treng, så konturane byrjar å syna seg for årtusenets bryllaupsfeiring!

Previous

200 dagar att!

Next

Ein digresjon!

6 Comments

 1. liv astrid

  Hei Renate

  De sku aldri ha gått fra ideen om giftarmål på Island, eg veit om fleire perfekte små kyrkjer og ei stor, Hallgrimskyrkja!! Eg budde jo også på Island i 99 då Sigur Ròs kom ut med «ein god start»albumet sitt og kan få stå fasinasjonen.
  Ellers så må eg sei da va ei koselig sia du/de lage, kjekt for osssom e lengre ute i pereferien å kikka innom av å te;)

 2. Margot Reme Drønen

  Hallo dere to turtelduer!
  Veldig artig side! Dokke e dyktig! Fin måte å holde oss oppdatert på!
  Vi gleder oss jo bare enda mer til den store dagen når vi blir infomert om alt som skal skje.
  Kjempeglad i dokke! klem

 3. Wow… snakk om kontroll Renate!
  Dere er så vakre sammen! Kjempe gøy å lese på siden… 😀
  (ikke det at det ser ut som at du trenger det …men…) Lykke til med
  alle forbredelsene 😉 Glad i deg

 4. Neimen så gøy!! Dere er jo så skjønne:) tipper dere er verdensmestere i bryllupsorganisering og -planlegging allerede!! Lykke til videre:)

 5. Sandra

  wow! Skal si du har full kontroll :o) Kjempe gøy at dere har lagd denne sia, blir så spennende å følge med. Er fryktelig spent på kjolen din da. Du kommer til å være en fantastisk herlig skjøøøøn brud.
  Lykke til vennen.
  Glad i deg!!

 6. Bente

  Hei Renate, så flott side dere har. Dere er dyktige med web’en! Eg har fått varene fra England, men icingen manglet. Ifølge invoice så ble den sendt. Mistenker tollerne for å ha tatt den. Trodde de det var narkotika?? Dustehuer!!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén